Geri

"TURİZMDE ÇOCUK KORUMA" KONULU SEMİNERE DAVETİMİZDİR.

Bildiğiniz gibi ağırlıklı olarak yabancı turist özellikle de İngiliz misafirleri ağırlayan bir bölge konumundayız.
Kültürel farklılıklar nedeniyle Ülke insanımızın alışkanlıkları ve çocuklara yaklaşım biçimi ile İngilizlerin ve diğer ülke insanlarının çocuklara yaklaşımı farklı olmakta, tesislerimizde çalışan bazı personellerimizin anne, baba, kardeş veya evlat duygularıyla misafir turistin çocuğunu sevmeye veya ilgi göstermeye çalışması bazı zamanlar yanlış anlaşılmaya hatta taciz suçlamasıyla karşı karşıya kalınmasına sebep olabilmektedir.
 
Bununla birlikte işletmelerde küçük yaştaki çocuklara alkollü içki verilmesi farklı bir sıkıntı doğurabilmektedir.
GETOB, Marmaris Ticaret Odası ve İngiltere Büyükelçiliği birlikteliğinde bu ve buna benzer konuların ele alınacağı bir seminer planlamış bulunuyoruz.
 
Sektörümüz yöneticilerini ve çalışanlarını 07 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 10:30’da içmeler AQUA Otel Toplantı Salonundan düzenlenecek olan ''Turizmde Çocuk Koruma'' konulu seminere davet ediyoruz.
 
Konuyla ilgili olarak bölgemizde yaşanan sıkıntılar; “MSKÜ” Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Prof. Dr. Yasemin Balcı tarafından hukuki, sosyal ve adli olarak farklı açılardan tesisiniz bünyesindeki çalışanlarınıza sunulacaktır.
Katılım sayısıyla ilgili bir sınırlama yoktur.
 
Tesisinizde uygun göreceğiniz kişilerin maksimum 60 dakika sürecek seminere katılımını sağlamanızı rica ediyoruz.
Semineri; çalışanlarınıza sunulan bir eğitim olarak değerlendirip, yabancı tur operatörlerince de memnuniyet verici olarak değerlendirilen bu fırsatı kaçırmayınız.
Saygılarımızla.
"TURİZMDE ÇOCUK KORUMA" KONULU SEMİNERE DAVETİMİZDİR.