Geri

BÖLGE TURİZMCİLERİ TUI TOPLANTISINDA BULUŞTU.

Dünyanın en önemli tur operatörlerinden biri olan TUI, Marmaris’te düzenlediği toplantıda sektör temsilcileri ile bir araya geldi.
 
Ege Bölgesi'nden otelciler ve seyahat acenteleri yetkililerinin hazır bulunduğu toplantıda Ürün ve Satın Alma Grup Direktörü Helen Caron, Piyasalar ve Havayolları Üst Yöneticisi David Burling, Merkez Bölge Üst Yöneticisi Stefan Baumert, Kuzey Bölge Üst Yöneticisi Andrew Flintham, Hollanda Genel Müdürü Arjan Kers sunum yaptı
 
BU SEZON 2019’U GEÇECEK
TUI Group, faaliyet gösteren Avrupa'nın en büyük turizm işletmesi olduğu belirtilen toplantıda 2023 sezonu için 14 kaynak pazardan ülkeye seyahat eden 2,2 milyondan fazla misafiri olacağı 2019'a kıyasla yüzde 44'lük bir artışa ulaştığı ve 2024 yılında da büyümenin yüzde 19 daha olması beklendiği kaydedildi.
 
Toplantıya Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca,(TÜROFED) Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı aynı zamanda Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) Başkanı Bülent Uysal, TÜROFED Yön. Kur. Üyesi olan GETOB Başkanı Mustafa Deliveli ve sektörün önde gelen seçkin isimleri katıldı.
BÖLGE TURİZMCİLERİ TUI TOPLANTISINDA BULUŞTU. BÖLGE TURİZMCİLERİ TUI TOPLANTISINDA BULUŞTU.