Geri

“GETOB OUTLOOK” YAYIN HAYATINA BAŞLADI.

Çağımızda; doğru ve güvenilir bilgi ve veriye ulaşmanın çok önemli olduğunu ve bu ihtiyacın turizm sektöründe faaliyet gösteren bizler için daha hayati olduğunu takdir edersiniz.
Zira turizm, artık sadece gelen ve ağırlanan turistle değerlendirilen bir sektör olmaktan çıkmış, istihdam ve insan kaynağı, ekonomik katkı, döviz girdisi, bölgesel gelişim, çevresel bütünlük, tarihi ve kültürel değerler gibi onlarca değişken açısından artık ana alanlardan birisi durumundadır.
Dolayısıyla turizmde iş yapmak ve değerlendirmede bulunmak için, doğru ve güvenilir bilgi ve veriye ulaşmak son derece önemi olduğundan, bölgemiz turizmcileri olarak, bu gereksinimi karşılamak için; “GETOB Outlook” adında aylık bir bülten hazırladık.
Bültenimizi hazırlarken Turizm verileri ve araştırmaları konusunda uzman kuruluşlardan birisi olan TurizmDatabank ile yaptığımız işbirliğinin, sektörümüze yeni bir bakış açısı getireceğini umuyoruz.
Sizlerin katkılarıyla daha zenginleşeceğini düşündüğümüz ve sizlerle çok kısa süre içerisinde Linki’ni paylaşacağımız GETOB Outlook’u inceleyerek görüş öneri ve katkılarınızı bizlerle paylaşmanızı rica ediyor, Bültenimizin hepimize hayırlı olmasını diliyoruz.
Bültenimizin OCAK 2022 sayısına ulaşmanız için https://bit.ly/3Gs5nQR linke ulaşmanız yeterlidir.
 
 
 
 
 
Beğen
 
 
 
Yorum Yap
 
 
Paylaş
 
 
 
“GETOB OUTLOOK” YAYIN HAYATINA BAŞLADI.