Geri

CANKURTARAN KURSU AÇILIYOR

Bilindiği üzere Süs havuzları ve özel villalardaki havuzlar dışında kalan tüm havuzlarda (Konaklama Tesislerindeki havuzlar, Aqua Parklar, Sitelerdeki havuzlar ve Umuma açık tüm havuzlarda) derinlik ölçüsü kaç Cm. olursa olsun cankurtaran Sertifikalı Personel bulundurma zorunluluğu vardır.
 
Sağlık Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı denetim ekiplerinin aradığı şartlardan birisi budur.
 
Bu itibarla öncelikli olarak üyelerimizin taleplerini karşılamak üzere; 28 Haziran 2021 tarihinde Cankurtaran Kursu açılması planlanmaktadır.
Planlamaya göre; 28-29-30 Haziran Bronz Bröve Kursu
01-02 Temmuz 2021 Gümüş Bröve Kursu yapılacaktır.
Kursumuza yapılacak başvurular yeter sayıya ulaşıldığı takdirde ve Pandemi önlemleri göz önünde bulundurularak maksimum 15 kişi için açılmaktadır.
 
Kurslar Teorik ve Uygulamalı Eğitim şeklinde yapılmaktadır. Kursa devam mecburiyeti vardır ve kurs sonunda yapılan Teorik ve Uygulamalı sınavlarda başarılı olanlar brövesini alabileceklerdir.
Kayıtlar Başvuru sırasında göre yapılmakta olduğundan, yoğun başvuru olduğu takdirde geç başvuru yapanların isimleri planlanacak bir sonraki kursa dahil edilebilir.
 
Geçerli bir Bronz Bröveye sahip olanlar dilerlerse iki günlük kursa katılarak Gümüş Bröveye yükselebilirler. Bronz bröveye sahip olmayan kişi direkt olarak Gümüş bröve alamaz.
 
Katılmak isteyen veya personel göndermek isteyen Üyelerimizin katılımcı ismi ve alınacak belge türünü belirleyerek aşağıdaki belgelerle birlikte ivedi olarak GETOB Ofise müracaatları rica olunur. (0252 412 02 00)
 
KURSA KATILABİLEME ŞARTLARI;
- 18 yaşını doldurmuş olmak.
- İyi derecede yüzme biliyor olmak.
- Bedensel ve zihinsel engelli olmamak.
 
NOT: BRONZ BROVE CANKURTARAN Sadece Havuzlarda,
GÜMÜŞ BRÖVE CANKURTARAN ise hem Havuz hem de; (Deniz ve Göllerde) Sahil'de görev alabilir.
CANKURTARAN KURSU AÇILIYOR CANKURTARAN KURSU AÇILIYOR