Geri

RUSYA’DAKİ TUR OPERATÖRLERİNDEN SEZONU UZATAN YENİ PROGRAMLAR

Bundan önceki yıllarda bu aylarda talep önemli oranda düşerken bu yıl ekim ayına girilmesine karşın düşmek bir yana artarak devam etmesi üzerine tur operatörleri Türkiye programlarını sezonu uzatan şekilde yeniden düzenledi.
Rusya’daki tur operatörleri peş peşe Türkiye için hazırladıkları yeni programlarını açıkladı.
Başta Rusya’daki Türk kökenli tur operatörleri olmak üzere bu ülkeden Türkiye ile çalışanların yeni programları şöyle:
Coral: Artan talebi dikkate alıyoruz
Türkiye’ye yönelik talebin devam ettiğini belirten Coral yöneticileri Türkiye programı için sezonun uzamasını sağlayacak şartlar olduğunu söyledi.
Hâlihazırda Rusya'nın 12 bölgesinden Türkiye'ye uçuş yaptığı belirtilen Coral Travel'ın, 2020-21 kış sezonunda da Türkiye operasyonlarına devam edeceği açıklandı.
Pegas 12 aylık uçuş programı hazırlıyor
Pegas Touristik de Türkiye’ye yönelik talep artışını dikkate alarak sezonu uzatan yeni program hazırladı. Pegas Touristik Genel Müdürü Anna Podgornaya, yılın 12 ayını kapsayan yeni bir uçuş programı hazırladıklarını belirterek, hangi şehirden nereye ne kadar süre uçulacağını yakında açıklayacaklarını söyledi.
Anex kışın da uçacak uçuş bölgesini artıracak
Anex Tour, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da kesintiye uğramadan Türkiye uçuşlarına devam edeceğini açıkladı. Aralık ayı uçuş sayısının ekim ayına göre daha az olacağını ama uçuşlar devam edileceği bildirildi.
Anex Tour kasım ayında da Rusya'nın 6 bölgesinden Antalya'ya uçmaya devam edecek.
Şirket, ekim ayında ise Kazan, Rostov-on-Don and St. Petersburg'dan operasyon gerçekleştirecek. Anex'in Dalaman uçuşları 22, Bodrum uçuşları ise 24 Ekim'e kadar sürecek.
TUI Rusya Ekaterinburg ve Ufa uçuşlarını uzatabilir.
TUI Rusya ise Moskova, St. Petersburg ve Kazan'dan yaptığı Antalya charter seferlerine yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de devam edecek. Uçuşlar Novosibirsk'ten ekim sonuna, Rostov-on-Don'dan kasım ayının ilk haftasına kadar devam edecek. Ekim ayının sonuna kadar devam etmesi planlanan Yekaterinburg ve Ufa uçuşlarının ise kasım ayının ilk haftasına kadar uzayabilecek.
Intourist Pegas’ın Red Wings’i ve Anex’in Azur ile uçacak
Anex’in Thomas Cook’tan aldığı Intourist de, bünyesinde olduğu Anex Grubu’nun havayolu Azur ve Pegas’ın Red Wings havayolları kış döneminde de uçuş yapacak programlar hazırladı.
Intourist Azur Air ile oluşturduğu Antalya ve Dalaman uçuş programı 10 Kasım'a kadar devam edecek, kasım ayına kadar programını tamamlamadıktan sonra Antalya kış programını uygulamaya başlayacak.
Tez Tour da 5 şehirden uçacak
Tez Tour’un da Antalya uçuş programı 4 Kasım'a devam edecek. Şirket şu anda Rusya’nın 5 şehrinden Ural Havayolları, S7 Airlines, iFly ile Moskova, St.Petersburg, Kazan, Rostov-on-Don ve Novosibirsk’ten Antalya'ya uçuyor.
RUSYA’DAKİ TUR OPERATÖRLERİNDEN SEZONU UZATAN YENİ PROGRAMLAR